مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مادر بازنشسته

باسلام
من قیم و پرستار قانونی مادرم هستم وقتی که اسلام دستور اکید به احترام و نگه داری والدین میکند پس من تا پیر شدن که هیچ همین حالا هم بیماری فشار خون و تپش قلب شدید بخاطر نگهداری از مادرم دچار شدم
خواهر بیوه ام دوهفته بیشتر نتونست نگهش داره گفت منو بچه ها رو دیوونه کرده
الان نزدیک دوسال است من نگهداری میکنم
این چه قانون و شرع است که فکر اینجاش رو نکرده من مجردم من نیاز به اینده ندارم اگر قانون ما بر اصل دین است چرا فکر اینجا رو نکرده مادر من حتی توان جابجایی بالش زیر سرش رو نداره من بدنش رو تمیز و پوشک میکنم چطور تو این وضعیت برم کار کنم ؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

این وظیفه ی اخلاقی شماست ربطی به قانون نداره