مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مادر به عهده کیست

نگهداری مادر به عهده کیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نگهداری از پدر و مادر در دوران سالخوردگی، وظیفه و تکلیفی است که به لحاظ شرعی و قانونی بر عهده همه فرزندان است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان بسیار کلی است این وظیفه فرزندان است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال بسیار کلی است . لازم است که سوال خود را با تفصیل بیشتری توضیح دهید و به جزئیات اشاره کنید تا پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
برعهده همسر وفرزندان وی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در عرف اگر منبع درآمدی ندارند به عهده فررندان می باشد .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اگر پدر یا مادر درآمد کافی داشته باشد، مخارج زندگی او بر عهده کسی نیست،

در غیر این صورت بر عهده فرزندان ـ دختر و پسر ـ است و ترجیحی بین فرزندان وجود ندارد و باید به گونه ه­ایی رفتار نمود که موجب ایذاء یا هتک حرمت او نشود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
كاربر گرامي
سوال كلي است و ناگزير پاسخ كلي مشمول همه فرزندان مي شود
و الاقرب و فالاقرب
مصداقي و با توصيف مورد ميتوان پاسخ حقوقي دقيق دريافت داشت
اين گونه پاسخ مبين امر حقوقي نيست
و بيشتر توصيه بشردوستانه و در قالب اخلاقيات و انساني است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در حقوق مدنی، نگهداری و مراقبت از والدین به عهده فرزندان است. به عبارت دیگر، فرزندان موظف به نگهداری و مراقبت از والدین خود هستند. در صورتی که فرزندان نتوانند به دلایلی به والدین خود نگهداری کافی را ارائه کنند، می‌توانند با درخواست به دادگاه، اجازه نگهداری و مراقبت از والدین را به دیگری، مثلاً یک نفر از خانواده، بدهند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نفقه بر عهده فرزندان است طبق شرایطی ولی نگهداری مطابق قانون نکته با فرزندان است