مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ازدواج قبلی زوجه از ثبت احوال

سلام من و همسرم در دوران عقد هستیم، متاسفانه به اختلاف خوردیم و ایشون با من قطع ارتباط کردن، از یکی از فامیل های نزدیک زنم، بهمون اطلاع دادن که قبلا هم با کسی عقد بوده و مشکل خورده بوده، من شناسنامه همسرم رو ندارم که برم ثبت احوال ازدواج قبلیش رو استعلام کنم، ولی تصویر و کپی شناسنامه ایشون رو دارم، اگه برم ثبت احوال گواهی ازدواج قبلی زنم رو بهم میدن؟ چون تو اینترنت نوشتن فقط گواهی رو به خود طرف میدن، راهی هست بدون اینکه همسرم بفهمه ازدواج قبلیش رو استعلام کنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام خیر. در صورت دوشیزه بودن زوجه در زمان طلاق با گواهی پزشکی نام همسر از شناسنامه حذف میگردد