مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت

سلام بر وکلای عزیز و محترم
خدمتتان عرض گردد برادری دارم که فرزند آخر خانواده و 32 ساله میباشد مجرد و محجور و تحت پوشش بهزیستی
در حال حاضر مادر بنده قیومیت برادر را دارد. انشاا... مادرمان 1000 سال زنده باشد ولی میخواستم بدانم بعد از مادر قیومیت برادر با کیست ما 4 برادریم و من برادر بزرگ خانوادم پدر بزرگ یا مادر بزرگی هم در قید حیات نداریم و بدلیل اینکه 2 دونگ از خانه مادری بنام برادر است و حقوق بازنشستگی پدر به مادر و بعد از مادر به برادر محجور میرسد احتمالا مشکلاتی برای قیومیت بین برادران پیش آید. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه براساس مصلحت محجور یکی از شما ها را به عنوان قیم انتخاب می کنه و اگر تشخیص بده کس می تواند کس دیگری به عنوان قیم انتخاب کنه