مشاوره حقوقی رایگان - عرصه و اعیان

باسلام من چند وقت پیش یه واحد آپارتمانی به شخصی فروخته ام آیا این شخص از واحد های تجاری هم سهم دارد و جز مشاعات محسوب میشوند واحد های تجاری

پاسخ ها :

مریم پایان طبری

مریم پایان طبری:

سلام، براى اظهارنظر و راهنمايي، مبايعه نامه شما ميبايست مطالعه شود.
در صورت تمایل میتوانید از شنبه تا 4شنبه، از ساعت 13 تا 19 با موبایل اینجانب تماس بگیرید. 09121474279
مریم طبری- وکیل پایه یک کانون وکلای مرکز