مشاوره حقوقی رایگان - غرامت پارگی دیسک کمر در حین خدمت

سلام. من قبل از خدمت سه تا مهره ام اشکال داشت اما معاف نشدم و معاف از رزم شدم و در حین خدمت به دلیل این که خیلی پیاده روی کردم به خاطر این که ابلاغیه پخش میکردم به کمر من فشار می آمد و دیسک من ترکید و بعد از دو ماه این طرف اون طرف رفتن معاف دائم شدم ولی عمل نکردم و قصد عمل کردن هم ندارم. آیا برای من غرامت یا از کار افتادگی میدهند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
احتمال دارد بهتر است موضوع را از طریق نیروهای مسلح پیگیری نمایید