مشاوره حقوقی رایگان - مابه التفاوت تنزل پست سازمانی ایثارگران

سلام و روز بخیر.
مطابق تبصره «2» بند ذ ماده 87 در قانون برنامه ششم: والدين، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه شاغل در كليه دستگاه هاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آن ها و شركت هاي عمومي و دولتی در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر مشروط به عدم محكوميت آن ها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست همطراز شغل و پست قبلي برخوردار ميشوند.
اگر سازمانی از این قانون پیروی نكند، امكان پیگیری حقوقی وجود دارد؟
تشكر

پاسخ ها :

مابه التفاوت تنزل پست سازمانی ایثارگران تبصره دو بند ذ ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه تنزل پست ایثارگران