مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام جاسازی مواد مخدر

با سلام. برادر من راننده کامیون هست. حامل بار هندوانه و نصف بار هندوانه میزنند به شب میخورد میبرند به او شام میدهند و در این فرصت در بار او بدون اطلاع برادر بنده 95 کیلو حشیش جاسازی میکنند. محموله را در شهر خودمان میگیرند بدون این که برادرم اطلاع داشته باشد مواد در بار او هست و حتی مقدار بار و جای جاسازی بار را مامور ها میدونستند و زمانی که بار لو میرود بار بارنامه داشته و صاحب بار مشخص است. دو ماه برای او بازپرس بازداشت موقت گذاشته است. وکیل برای پرونده گرفتیم لایحه مواد نوشته و که برادرم از بازداشت موقت بیرون بیاید تا باربری و صاحب بار بیارند محل کشف مواد، بی گناهی برادر من اثبات میشود؟ الان باربری هم میدونه برادر بنده بی گناه هست و تبرئه میشود؟ خدا وکیلی برادر من من هیچ اطلاعی نداشته است و این از خدا بی خبر ها با آبرو خانوادگی ما بازی کردند.

پاسخ ها :

دفاع در برابر اتهام جاسازی مواد مخدر جاسازی مواد مخدر مواد مخدر