مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام

سلام. در ديوان شکایتی مبنی بر اعتراض به رای کمیسیون تخلفات اداری مطرح نمودم و نیرو انتظامی در جواب نوشته که بنده برای سیزده نفر مواد مخدر جاسازی کرده‌ام و افترا عملی انجام داده ام ولی تاکنون در دادگاه محکوم نشده ام و رشوه نیز اخذ نموده ام و در مجالس شرب خمر بوده ام ولی اشاره ای به صرف مشروبات من نکرده و بنده آن کسانی که آن ها مدعی می‌باشند به عنوان متهم برای آن ها مواد جاساز کرده ام در سال 95 دستگیر شده اند. در حالی که محل خدمت بنده آن شهرستان نبوده و در دستگیری آن ها هم شرکت نداشته ام و اکثر آن افراد نیز اقرار داده اند که خود مجرم بوده اند و مامور حفا به زور آن ها را وادار به شکایت کرده است و قصد پرونده سازی داشته و در خصوص رشوه هم نوشته اند که در ازای فروش طرح ها پول به مبلغ معلوم دریافت کرده ام در حالی که آن فرد شوهر خواهر بنده بوده و ساکن استانی دیگر بوده و پرینت حساب هم موجود هست که پول را پس داده ام در همان زمان و فقط جهت پرونده سازی پرینت پول واریزی به من را به عنوان رشوه اعلام کرده اند ولی پس دادن آن را نگفته اند. در ادامه در خصوص جلسه شرب خمر می‌گویند که در جلسه بوده ام در حالی که من به عنوان میهمان در جشن عروسی بوده ام و هیچ جرمی انجام نداده ام و اگر کسی مشروب خورده خود ایشان باید مجازات بشه و من فقط میهمان بوده ام. حال در شعبه ی بدوی شکایت من رد شده در تجدید نظر اگر مدارک اقرار شکات که بیانگر پرونده سازی و اجبار آن ها به شکایت علیه من و پرینت حساب که پول رو پس داده ام و این که هیچ مشروبی مصرف نکرده ام و فقط حضور داشته ام را ارئه بدهم و این که محکومیت در دادگاه ندارم. خواستم ببینم تجدید نظر چه حکمی می‌دهد؟

پاسخ ها :

دفاع در برابر اتهام جاسازی مواد مخدر دفاع در برابر اتهام دریافت رشوه دفاع در برابر اتهام شرب خمر دادگاه تجدید نظر رد شکایت در دادگاه بدوی پرونده سازی رشوه شرب خمر پاپوش