مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سوء رفتار زن

سلام. مدارک و مستندات لازم برای اثبات سوء رفتار و سوء معاشرت و پرخاشگری و خشونت زن در دادگاه چه مواردی می تواند باشد؟ ضبط صدا و رفتار، فیلم رفتار، شهادت شهود مثل خانواده زوج یا همسایه و چه موارد دیگر. آیا موارد گفته شده جزء مستندات است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هر مدارکی را می تواند به عنوان اماره در دادگاه مطرح نمایید و. ..