مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری مسکونی به تجاری

با عرض سلام و ادب. بنده یک ملک مسکونی دارم و 118 متر هست و دو طبقه می باشد. طبقه بالا مسکونی و طبقه پایین دو انبار جدا از هم هست که میخواهم براشون سند تجاری بگیرم. چون بنا قدیمی هست و اون دو تا انبار هم جزء مسکونی هست و در سند چیزی قید نشده است. میتونم برای یکی از انبارها یا هر دو تا سند تجاری بگیرم؟ راهنمایی ام کنید. ممنون میشم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
از طریق شهرداری با پرداخت هزینه می توانید.

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

برای تغییر کاربری باید با مدارک به شهرداری مراجعه کنید کارشناس می فرستند در صورت موافقت انجام می شود