مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی دائم

سلام‌. من ‌30 سال دارم و 7 سال‌ سابقه‌ دارم‌ و در حین‌ کار دچار سانحه‌ شدم‌ و تاندون مچ‌ پای راست من پاره‌ شد، کشکک زانوی راست من خورد شد و دیسک‌ کمر و گردن گرفتم‌ و هر روز از گردن‌ تا انگشت‌ پا‌ی من رو باد میگیرد به‌ طوری‌ که‌ از شدت‌ درد سرخ‌ میشوم‌. تا حالا هر دکتر متخصص‌ و فوق‌ متخصص‌ رفتم‌ ام آر آِی گرفتم‌ و به من گفتند دیگر نمیتونی‌ کار کنی‌. حتی‌ در حد 2 کیلو بار نمیتونی‌ جابجا کنی‌‌ چون‌ روماتیسم‌ تمام‌ استخوانت رو گرفته‌ است. با این که‌ تاییدیه‌ چندین‌ دکتر رو به کمسیون‌ تحویل‌ دادم‌. حالا کمسیون‌ پزشکی‌ فقط 66 درصد از کار افتادگی‌ برای من زده است. دوباره‌ اعتراض‌ کردم‌.
لطفا راهنمایی ام‌ کنید باید چی کار کنم‌‌ تا بتونم‌ از کار افتادگی‌ دائم‌ بگیرم‌‌ چون‌ دیگر حتی‌ راه‌ رفتن‌ هم‌ برای من مشکل‌ شده است. با تشکر.

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام ضمن اعتراض به نظریه کمیسیون پزشکی می توانید از طریق دادسرا شکایت حادثه ناشی از کار از کارفرمای خود بکنید و دیه بگیرید