مشاوره حقوقی رایگان - کار افتادگی

سلام وقت بخیر خسته نباشید همسربنده یک سال پیش به علت پارکی دیسک و تنگی کانال نخاعی تحت عمل جراحی قرار گرفته و متاسفانه به دلیل فوت دراپ پای راست وبی حسی کامل و همچنین بی حسی مثانه وعدم کنترل ادرار بعداز یک سال دوندگی از طرف کمسیون پزشکی ..... با مدارک کامل نوار یورودینامیک وام آر آی و عکس واسکن کار افتاده کلی اعلام شدند ولی بعداز یک ماه متاسفانه به دلایل نامعلومی دوباره کمسیون تجدید نظربرگزار کردند وبه ما میگویند از طرف شعبه اعتراض ثبت شده و وقتی میریم شعبه میگویند از طرف کمسیون پزشکی اعتراض ثبت شده وما الان بلاتکلیف مانده ایم ونمیدانیم چه کار باید انجام بدیم لطفا راهنمایی کنید آیا میتوانند رای خود را عوض کنند یا خیر؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکیبا باشید تا نتیجه اعتراض اعلام شود.
احتمال شکسته شدن رأی وجود خواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی دارد که باید مورد تایید قرار گیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرفا از طریق کمیسیون موضوع را پیگیری کنید چرا که ماهیت پزشکی دارد وقتی موضوعی ماهیت پزشکی دارد فقط از طریق کمیسیون مربوطه قائل پیگیری است