مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

با سلام خدمت وکلای گرامی.
متهم در دادسرا به دلیل عدم حضور جلب و با قرار وثیقه آزاد گردید. کیفرخواست صادر شد و در دادگاه کیفری نیز حضور پیدا نکرد و با توجه به نظر کارشناسی و مبایعه نامه منعقد شده و دفاعیات بلاوجه متهم در دادسرا و عدم حضور ایشان در دادگاه کیفری رای به نفع بنده صادر شد.
متهم واخواهی نکرد و درخواست تجدیدنظر داده است. امکان دارد در دادگاه تجدیدنظر بدون تعیین زمان رسیدگی و غیابی رای صادر شود یا حتما جلسه رسیدگی حضوری برگزار خواهد شد؟ عدم برگزاری جلسه حضوری به منزله تایید رای دادگاه بدوی است؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هردو ممکن است اطهار نظر دقیق مستلزم مطالعه رای است