مشاوره حقوقی رایگان - درمورد مجرمیت سرباز

با عرض سلام وخسته نباشی من درسپاه در حال خدمت بودم که یک روز باسرباز ها داشتیم فوتبال بازی می کردیم که یکی از سرباز ها باشوت کردن توپ به چشم من چشمم دچار آسیب شد به طوری که دیدش بسیار کم شده میخواستم بدونم چیزی بهم تعلق میگیره یاجانبازی .ممنون.

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

ظاهرا این اتفاق سال ها پیش واقع شده و از آنجا که برای مستند سازی موضوع به پزشکی قانونی مراجعه نداشته اید به نظرم مطالبه دیه و خسارات قدری مشکل و نامحتمل است و در خصوص قوانین شمول جانبازی به درستی اطلاع ندارم
خورسند و تندرست باشید