مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی سربازی

سلام، وقت بخیر.
من در سال 94 سرباز دژبان کل ارتش بودم. در ساعت 4 صبح در حین نگهبانی و یک زدگی سطح پادگان به زمین خوردم و از ناحیه شانه دچار آسیب شدید شدم که هر روز چند بار در میرفت (حتی با خمیازه کشیدن هم در میرفت) بعد از معاینه پزشک بیمارستان 501 دستور به بستری و عمل اورژانسی دادند. فرم صورت سانحه و مدارک پزشکی در پادگان تکمیل است ولی من غرامتی نگرفتم. یعنی مسئولین پادگان‌ اجازه ندادند. حالا بعد از چند سال من توانایی دست خودم رو از دست دادم و نمیتوانم بالا ببرم و جایی برای کار استخدام نمیشوم و از تمام زندگی ماندم. میتوانم برای از کار افتادگی الان بعد از 4 سال اقدام کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با ارایه مدارک پزشکی میتوانید برای دریافت بیمه از کار افتادگی اقدام نمایید