مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زوجه

سلام.
خانمی 48 ساله دارای فرزند 21 ساله و با تحصیلات عالیه فوق لیسانس هستم که بنا به درخواست همسر همان سال های اول از کارمندی استفعا دادم. الان سال های زیادی است که همسرم کار ثابت ندارد و من و دخترم مدت ها در منزل پدری ام در یک اتاق بودیم و منزلی نداشتیم و الان سه سالی هست که من با کار کردن مجدد در بخش خصوصی موفق به تهیه یک مسکن استیجاری و خرید لوازم منزل و‌ ماشین شدم‌. ایشون تمام مدت در منزل خوابیده و‌ گاها با ماشین بنده بیرون میرود که نمیدونم چی کار میکند. ایشون تنها بخشی از اجاره خونه و هزینه خوراک منزل رو‌ میدهد و هزینه بچه و خودم کاملا بر عهده من است. بسیار بد خلق و‌ اهل ناسزا گویی و پرخاش و دعوا هست و مشکلات جسمی زیادی دارند. دیابت، بیماری قلبی و فشار
به همین دلایل سال ها هست رابطه زناشویی نداریم و براشون امکان ندارد.
الان بچه ام دانشجو هست و‌ ایشون میگوید تو باید در خرج خونه هم سهم بدهی و طلاق هم‌ نمیدهد و کوچکترین هزینه ای شخصی برای من نمیکند و تمام مخارج من به عهده خودم هست.
میگوید مثل همخونه دنگ بده در حالی که پول پیش و‌ وسایل منزل و‌ ماشین رو‌ من تهیه کردم و ایشون استفاده میکند.
الان طلاق میخواهم میگوید برو خودت بگیر و من نمیدهم.
ضمنا بنا به یک فیلم ایشون مرتد هم هستند. ولی من میخواهم به بی دردسرترین شکل جدا بشوم.
توافق نمیکند. چه راهی دارم ضمنا ایشون فحاشی خشن و‌ خطرناک هست و‌ هیچ اموالی هم ندارد.
مرسی از لطفتون پیشاپیش

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

دادخواست طلاق يك طرفه بدهيد
يك پايان تلخ بهتر از تلخي بي پايان ست...