مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زن

سلام.شیش ماه نامزدیم. متاسفانه تو این مدت افسردگی شدیدی سراغ من اومد که باعث شد بداخلاقی پی درپی با نامزدم داشته باشم بهش بدبین بشم و توهین و افترا کنم بهش. درطول این مدت تونست درک کنه و چیزی نگفت. ولی من در نادانی و گمراهی ادامه دادم این اخلاقمو تا اینکه نامزدم مهریشو اجرا گذشت و بعد هم درخواست طلاق داد. من راضی به طلاق نیستم و واقعا دوسش دارم خودش هم میدونه هم خانوادش ولی متاسفانه میگه به هیچ وجه راضی به زندگی کردن نیستم و فقط طلاق میخوام وکیل گرفته. من طلاقش نمیدم باید چیکار کنم؟؟ میتونه بدون رضایت من طلاق بگیره ؟؟نمیتونه دلایلشو ثابت کنه به دادگاه.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" مراد و منظور از نامزدی در طرح سؤال شما چیست ؟ چونکه شما و همسرتان در عقد نکاح دائم هم هستید و زن و شوهرید و مشمول وظایف و تکالیف زناشویی می شوید و فقط از لحاظ عرفی مراسم عروسی برگزار نکرده اید . در فرض سؤال شما با توضیحاتی که ارائه نمودید چنانچه رابطه نزدیکی بین طرفین برقرار نشده توصیه می شود زوجه نصف مهریه استقرار یافته را به شما (زوج) بذل نماید و توافقی گواهی عدم امکان سازش از دادگاه بگیرید و چنانچه رابطه نزدیکی بین زوجین برقرار شده باشد سعی کنید به نحوی موجبات رضايت زوجه را در پرداخت مهریه تأمین نمائید و سپس تقاضای طلاق توافقی نمائید . به نظر نمی رسد با توضیحاتی که ارائه نمودید ادامه ابن وصلت سرانجام خوشی داشته باشد . پیشنهاد می شود خدای ناکرده به دنبال گروکشی و آزار و اذیت یکدیگر بر نیائید و قرارداد اجتماعی دو طرفه ازدواج را در صورت عدم تفاهم در زندگی با تراضی یکدیگر و با خوبی و خوشی و عدم بداخلاقی منحل نمائید .

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی اولاً به محض جاری شدن صیغه نکاح تکالیف زوجین در قبال همدیگر برقرار شده و این نامزد عرفی نمیتواند از وظایف زوجین بکاهد ثانیاً قانوناً زوجه بدون علت قانونی نمیتواند طلاق بگیرد مگر شرایط مندرج در سند نکاحیه را احراز نماید و یا به علت عسر و حرج قرار گرفتن و با اثبات آن درخواست طلاق کرده باشد لیکن زندگی مشترک یکطرفه نمیشود یا باید همسرتان را قاتع کنید و عشق و علاقه خود را به ایشان اثبات کنید تا باورتان کند و یا با درخواست وی کنار آمده و با پرداخت مهریه ای توافقی بصورت طلاق توافقی از هم جدا شوید.

یک وکیل

با سلام زن بدون اثبات عسر و حرج یعنی مشقت و غیر قابل تحمل شدن زندگی نمی تواند طلاق بگیرد سعی کنید از دادگاه درخواست مهلت جهت اثبات علاقه خود به همسرتان نمایید و درصدد جبران بربیایید در غیر اینصورت بهتر است با تقاضای همسرتان مبنی بر طلاق موافقت نمایید و درصدد لج بازی در نیایید.

یک وکیل

سلام. پاسخ همکاران صحیح و کامل می باشد. لذا از تکرار پرهیز می نمایم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بدون رضایت شما نمی تواند طلاق بگیرد
زیرا طلاق از حقوق مرد است و شرایطی پیچیده دارد
دادگاه نیز بر این امر واقف است و به مرک مشاوره ارشاد می نماید
اگر شما از لحاظ شخصیتی تغییر نمایید مطمئناً زندگی مشترکان را می توانید ادامه دهید در غیر این صورت و در صورت تکرار دادگاه اقدام به صدور حکم متارکه می نماید
شما می توانید جهت مشاوره بیشتر و یا مطالعه پرونده با بنده و یا همکاران محترم تماس بگیرید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر