مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط عقب نشینی ملک با مغازه

با سلام
بنده ملکی دارم به ابعادحدود 11متر در 8متر این ملک، دو بر است و در نبش تقاطع دو کوچه عمود برهم واقع شده و طبق استعلام از شهرداری ملک از دو سمت عقب نشینی دارد، از سمت 11متر 3متر عقب نشینی یعنی 33 متر عقب نشینی و از سمت 8 متر که پس از عقب نشینی سمت 11 متر الان 5 متر شده 1متر عقب نشینی دارد. مغازه ای که ملکیتش متعلق به ماست و سرقفلی آن واگذار شده در کنج این ملک قرار دارد (یعنی مغازه هم مثل خود زمین 2 بر است) مغازه 4 متر در 3 متر است (4 متر در سمت 11 متر و 3 متر در سمت 8 متر)
سوال 1 : عقب نشینی به چه نحو روی مغازه اعمال می شود زیرا مغازه پس از عقب نشینی ملک در فضای عقب نشینی شده قرار می گیرد.
سوال 2 : مغازه از بین می رود یا داخل ملک شیفت پیدا می کند
سوال 3 : اگر زمان ساخت و بازسازی، مغازه حذف شود یا کوچک شود ارزش و بهای آن چگونه محاسبه می شود و بهای آنرا شهرداری پرداخت می کند یا بنده باید پرداخت کنم

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام و احترام
پس از اجرای ماده 45 و تعیین معبر، مورد مسیر از ملک منفک می شود و باقیمانده مغازه و منزل در محل خود تثبیت خواهند شد در زمان تجدید بنا قیمت زمین واگذاری به شهرداری بابت معبر برمبنای کاربری محاسبه و از عوارض ساختمانی کسر می گردد