مشاوره حقوقی رایگان - زمینی که عقب نشینی دارد و به وراث رسیده

سلام. وقت بخیر. ما یک زمینی در روستا داریم که شامل طرح هادی میباشد و بخشی از زمین عقب نشینی دارد.
بعد از نقشه برداری و تقسیم بندی مساوی زمین توسط مهندس نقشه بردار و قرعه کشی بین وراث ، قسمتی که عقب نشینی دارد به من رسید.
حالا سوال من اینجاست که آیا اون یک متر و نیم عقب نشینی ( در طول 32متر ) باید از اصل زمین کسر شود سپس به طوری مساوی تقسیم شود یا اینکه بدون اینکه عقب نشینی حساب بشه باید تقسیم بشه؟

ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به كاداستر ثبت اسنادواملاك مراجعه شود