مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر

سلام خدمت شما زحمتکشان و وکلای عزیز.
چند ماه پیش یک خانمی از بنده شکایت کرده و ادعا میکرد گوشی اش رو گم کرده و سیم کارتی که به نام بنده بوده روی گوشی این خانم رفته است. بعد از چند بار دادگاه که گرفتند و من استعلام از مخابرات بردم که سیم کارت اصلا مال من نبوده و قاضی هم حکم برائت صادر کرد. حالا بعد از گذشت 5 ماه این خانم رفته شورای حل اختلاف دوباره شکایت کرده و این بار به اتهام سرقت مستوجب تعزیر و استرداد مال منقول و تامین خواسته و هزینه دادرسی میخواهم ببینم باید چی کار کنم؟ فردا دادگاه دارم لطفا خواهش میکنم راهنمایی ام کنید. ممنون. با تشکر.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شورای حل اختلاف؟
اولا اگر پرونده کیفری در چارچوب قانونی رسیدگی و در مورد آن رای قطعی صادر شده است ،دیگر شکایت مجدد آن ممکن نیست.
درصورتیکه اقدام به تقدیم دادخواست حقوقی بر علیه شما کرده باشند نیز احتمال به نتیجه رسیدن آن بسیار کم است ،چون قطعا ادله کافی دراختیار نداشته اند که موفق به انتساب بزه به شما نشده اند.
موفق باشید