مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد بکارت

سلام، من موقع پریودی روز اولم بود با نامزدم نزدیکی داشتم دخول کامل البته با کاندوم بی حس کننده، اولین بار دخول داشتم و قبلش هیچ رابطه ای نداشتم بنظرتون الان من باکره نیستم؟ و چون الان با نامزدم بهم زدم و دارم با یک شخص دیگه ازدواج میکنم و اون شخص هنوز نمیدونه و من استرس گرفتم. ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام سوال شما حقوقی نیست بهتر است به دکتر زنان جهت معاینه مراجعه کنید سرکار خانوم

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما نزد پزشک زنان مراجعه کنید بخواهید شما را معاینه کنند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما اگر دوشیزه نباشید همسرتان میتواند به جرم فریب در ازدواج از شما شکایت کند وفسخ نکاح را بخواهید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
قانون درمورد پرده بکارت ساکت است به پزشک زنان مراجعه کنید