مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام. من دختر 19 ساله هستم که یک سال پیش رابطه ای با آقایی 35 ساله نزدیکی داشتم و پرده زده شده و ارتجاعی بوده حالا لازمه پرده ارتجاعی عمل بشه و هزینه چه جوره عمل سختی هست و آیا اگر عمل نشه طرف من در ازدواج این رو متوجه میشه وقتی برا چکاب رفتم گفتن حالت 7 یه طرفش نیست و دکتر گفت پیگیری نکنم اما سوالم تو ذهنم حل نشد میشه لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اساس زندگی مشترک نباید بر عدم شفافیت و عدم گفتن واقعیته باشد تا خداوند به آن زندگی که با صداقت و درستی َروع بشود برکت دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر همسر آینده شما برایشان مهم باشد با عمل کردن نیز مشخص می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است به پزشک زنان مراجعه نمایید