مشاوره حقوقی رایگان - معافیت دو درصد حق بیمه جانبازان

سلام. ضمن ارزوی قبولی طاعات و عبادات من بازنشسته کمیته امداد امام خمینی هستم. با توجه به این که از طریق جانبازی با 30 سال پرداخت حق بیمه بازنشسته شدم و حق بیمه من از طریق بنیاد پرداخت میشده است آیا ماده 89 در رابطه با کسر دو درصد درمان از حقوق من باید کسر شود؟ آیا میتوانم شکایت کنم تا این دو درصد از من کسر نگردد؟

پاسخ ها :

معافیت دو درصد حق بیمه جانبازان دو درصد ماده 89 جانبازان بیمه جانبازان