مشاوره حقوقی رایگان - معافیت جانبازان مستمری بگیر تامین اجتماعی از دو درصد حق درمان

سلام
بنده جانباز هستم
بازنشسته شرکت خصوصی و مستمری بگیر تامین اجتماعی هستم
دو درصد حق درمان تا پایان 95 ، معاف بودم
از اول 96 دو درصد حق درمان کم میشود.
شکایت به دیوان کردم ، حکم گرفتم ولی بیمه فقط معافیت تا پایان 95 را قبول کرده و از اول 96 دو درصد از من کم میشود.
چکار باید بکنم؟
راهی هست که معافیت به من تعلق بگیرد؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمد اسماعیل بیگی

جناب آقای محمد اسماعیل بیگی :

با سلام
در صورتی که دیوان حکم به نفع شما داده باشد ارگان مربوطه موطف به اجرای رای دیوان است و در صورت استنکاف از اجرای رای امکان طرح شکایت برای شما موجود است