مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل سکونت فرزند تحت حضانت توسط مادر

با سلام. با توجه به این که مادر حضانت دختر 9 ساله خود را از پدر گرفته است و حتی وکالت نامه ای برای انجام تمامی کارهای دخترش دارد و همچنین رضایت شفاهی پدر را در قبال پرداخت نکردن نفقه دختر مبنی بر انتقال فرزند از تهران به شهرستان دارد. آیا کار قانونی بایستی انجام دهم تا در آینده دچار مشکل نشوم و پدر دخترم بعد از جابحایی ادعایی نداشته باشد؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام دختر 9 ساله از سن حضانت خارج است