مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزند در شهر دیگر

با عرض سلام. بنده مادر پسر هشت ساله هستم. دو سال پیش از همسرم جدا شده ام و ایشان به شرط بخشیدن تمام حق و حقوقم و گرفتن حضانت‌ کودک طلاق دادند. مشکلی که دارم این هست که به دلیل ازدواج مجدد مجبور به ترک شهر هستم. در این شرایط ملاقات فرزندم به چه صورت خواهد بود؟ چون در این شهر هیچ فردی و خانه ای ندارم و مجبور هستم به محل زندگی همسر جدیدم نقل مکان کنم. آیا برای ملاقات فرزندم هر هفته باید به مکان زندگی ایشان مراجعه نمایم و در هتل بمانم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

ملاقات با فرزند در شهر دیگر ملاقات با فرزند تغییر محل سکونت فرزند تحت حضانت توسط مادر