مشاوره حقوقی رایگان - ملک وثیقه زندانی

سلام. یک ملک سه سال پیش به مبلغ 500 میلیون کارشناسی شده است و برای پدرم وثیقه گذاشتیم که تبرئه شد. الان دوباره با 30 کیلو جنس دستگیر شده است و وثیقه 300 میلیونی میخواهند. آیا نیاز به کارشناسی مجدد ملک هست یا میتونیم اون رو آزاد کنیم و بگذاریم برای این دفعه؟ لطفا اگر امکان دارد جواب من رو بدهید.خیلی ممنونم.

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

نیازی به کارشناسی مجدد نیست در لایحه بنویسید که با توجه به اینکه قبلا ارزیابی 500م بوده و الان که قیمت بیشتر شده قطعا لااقل 300م ارزش دارد جهت جلوگیری از اتلاف وقت و به دلیل مثلا وخامت حال پدر و نیاز به دارو و فشار خون و.... لطفا همان سند پذیرفته شود.که البته ممکن است قاضی نپذیرد و بخواهد برای کارشناسی بفرستد که مجبورید عمل کنید