مشاوره حقوقی رایگان - سلام . بنده سند یک واحد آپارتمان را برای آزادی یک زندانی گذاشتم و اکنون میخواهم واحد را اجاره بدم

سلام . بنده سند یک واحد آپارتمان را برای آزادی یک زندانی گذاشتم و اکنون میخواهم واحد را اجاره بدم آیا مشکلی هست یا قانونی هست که من نتونم اونجارو بخاطر اینکه باهاش ضامن شدم نتونم اجاره بدم

پاسخ ها :

محمدحسن ملک زاده

محمدحسن ملک زاده :

استان :

شما مشکلی برای اجازه دادن ندارید فقط وقتی اجرای احکام اعلان کرد متهم حاضر کنید تحویل بدین اگر این کار نکنید اجرا آپارتمان شمارا توقیف می کند به میزان وثیقه