مشاوره حقوقی رایگان - مزایده غیر قانونی ضمانت مرخصی

سلام.
ضمانت ملکی که واسه مرخصی از زندان توسط شخص ثالث ارائه شده و من با دریافت مرخصی تونستم در زمان مرخصی از طریق حکم اعسار و پرداخت پیش قسط نامه آزادی از زندان رو بگیرم.
حتی با توجه به‌ رد شدن اعسارم در جلسه تجدیدنظر بعد از 1تا 2ماه ، اینکه بعد 2سال از اجرا احکام میخوان کارشناس بفرستن واسه ارزیابی ملک و مزایده و .... اصلا قانونی هست این موضوع ؟
لطفا ماده قانونی مورد بحث را اعلام بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست اعسار رد شده یا پذیرفته شده ؟
اگر سابقا به کفیل الاغ شده که محکوم علیه را تحویل دهید و اینکار صورت نگرفته بعد از گذشتن نواعد وجه الکفاله ضبط می گردد و ربطی به این ندارد که بعدها حکم اعسار صادر شده باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است حضورا پیگیری کنید و با رئیس دادگستری مربوطه ملاقات داشته باشید