مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به سقط جنین

سلام، خسته نباشید.
برادر من ساعت 9 شب در شهر روی خط کشی عابر پیاده با نیسان به یک خانم زده است تا او را به بیمارستان بردند بچه پنج الی شش ماهه در شکم او سقط شده است. هم گواهینامه دارد و هم بیمه نامه. حواس او رفته اونور خیابان و خانم رو ندیده است ولی سرعت او مجاز بوده است.
خواستم ببینم تا کی کار او طول میکشد و چقدر او را در بازداشتگاه نگه میدارند؟ او را دادگاه هم میبرند؟
زندان هم دارد؟ کلا چقدر طول میکشد دیگر کاری به برادرم نداشته باشند؟
زن و بچه اش در خونه تنها هستند. ممنونم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با وثیقه آزادش کنید و دادگاه حکم به پرداخت دیه میده و زندان هم اگر داشته باشه تعلیق میشه