مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر

سلام و عرض ادب
من هفته پیش درحال پیچیدن به کوچه فرعی با سرعت آروم بودم که یه خانم مسن هم تازه قصد عبور از عرض کوچه را داشت که ماشین من به آرامی از جلوی ایشاندر حال رد شدن بود ولی ایشان به خیال اینکه ماشین کامل از جلوش رد شده اومد و از بغل به قسمت گلگیر وسپر عقب بر خورد کردن
من ایستادم و ایشانرا سوار ماشین کردم که به بیمارستان ببرم ولی ایشان گفتن منو ببر در خونم که یه کوچه پایین تره حالم خوبه من بردم و پیاده شد و رفت الان بعد چند روز از آگاهی زنگ زدن که پاشون شکسته و بیا
آیا من مقصرم؟ اگه آره چه مجازات یا دیه ای داره مدارکم کامل و بیمه دارم ولی به پلیس زنگ نزدیم
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تشخیص مقصر باید از طریق کارشناس رانندگی مشخص شود . در هر صورت کهولت سن نیز در ان خانم برای شکستگی پا موثر میباشد . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقصیر و میزان ان بر اساس کارشناسی تعیین میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مقصر توسط کارشناس رسمی دادگستری معین خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست ترسیم کروکی توسط کارشناس رسمی را نمایید تا مقصر مشخص کرد. و باید دیه ایشان توسط بیمه خودرو پرداخت گردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تعیین مقصر با افسر یا کارشناس تصادفات است. در صورتیکه شما را مقصر شناختند دیه باید بپردازید و جزاي نقدي بابت بی احتیاطی در رانندگی.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

پرسشگر ارجمند

مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تصادفات تعیین و وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل دادگستری اختیار نمایید…