مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 477

سلام متن اصلی شکواییه برای اعمال ماده477 رو چی بنویسم ممنون قاضی پرونده که 3 بار در دادگاه حاضر شدیم و یک کلمه صحبت نکرد و دست گذاشت رو نوشته هاش و فرمودند اینجا رو امضا کنید و من و همسرم امضا کردیم که دیه جنین 6 ماهه در حین تصادف رو بود موضوعش در ماه حرام حکم داد که تاریخ کروکی تصادف دستکاری شده و من بعد از دیدن حکم به وی اعتراض کردم که چرا الان به ما میگید ما چند بار اومدیم اینجا بعد از حکم میگید من نامه کروکی رو در بسته دادن به من منم اوردم خدمت شما و من نامه رو بردم و مامور راهنمایی که الان رییس راهنمایی رباط کریم میباشد برگهای خود رو دیدن که از جانب وی تاریخ دست خورده و مهر و امضا نمودن که دستکاری از جانب وی بوده است و به دادگاه بردم ولی دیگه رای داده شده و باید به تجدید نظر میرفت که رفت و بعد از چند ماه نامه اومد که پرونده از تجدید نظر به دادگاه کیفری قبلی اومده جهت تکمیل مدارک و بعد به دادگاه مراجعه نمودم که نامه های امبولانس رو بیاورید و شاهد و من نامه امبولانس رو که بعد از تصادف 110 فرستاده بودن رو از امبولانس کشور تهیه نمودم و به دادگاه کیفری بردم و از من شاهد خواستن که بعد از 3 روز راننده تاکسی رو که به من کمک کردن تا گشت کلانتری بیاد رو پیدا کردم و امد و شهادت داد و قاضی گفتن بسه شاهد و من گفتم یه نفرم هست پیداش کنم بیارم گفت نمیخواد من حتی گفتم شاهد مامور کلانتری و رانندش هست مامورو دکتر امبولانس و راننده هست مامور راهنمایی هست و جرثقیل کامیون حمل ماشین به پارکینگ که ماشین داغون شده حتی نیسان جرثقیل اومد نتونست ببره کامیون اومد و نامه پارکینگ و نامه تایید پزشکی قانونی و نامه تایید کلانتری و غیره و نامه های 2 بیمارستان و ثبت 110 و غیره گفت نمیخواد و پرونده رو به تجدید نظر فرستادن و رای اومد که چون شاهد به حد نساب نرسیده و راننده و مصدوم زن و شوهر میباشند رد میگردد
بنده میخوام بگم ماشین شخصی هست و غیر خانوادم کسی سوار ماشین نمیشه یا قاضی که از عدم اطلاع من جهت شاهد گفت یکی بسه سوء استفاده کرده و اینکه من حرف بدی به قاضی پرونده نزدم لج کرده گفتم شما قبل از رای باید ما رو در جریان دستخوردگی تاریخ کروکی قرار میدادین و حق بچه بنده رو پایمال کردن ممنون از محبتتون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.برای اعمال ماده 477 لازم است یک وکیل,پرونده را دقیقا مطالعه کند ونقاط ضعف وخلاف شرع بین ,درپرونده راپیدا کند وبایک لایحه خوب که مستند به صفحات پرونده باشد تقدیم شمانماید والابعیداست مورد تجویز اعاده دادرسی قرارگیرد.