مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده ملک قبل از انتقال سند

سلام و خسته نباشید.
پدر بنده 3 دانگ از قطعه زمینی را در اوایل دهه شصت به نام بنده کرده است. مبلغ بیست هزار تومان خریده است که مبلغ 19/000 تومان به فروشنده پرداخت کردند و مبلغ یک هزار تومان مابقی را قرار به پرداخت موقع انتقال سند در دفترخانه مقرر می‌شوند و قولنامه ای به صورت دست نوشته به نام بنده و شریک من تنظیم و امضا شده است. متاسفانه فروشنده فوت شده است. طبق پرس و جو های انجام شده و اکنون هیچ نام و نشان و آدرسی از وراث برای تنظیم سند نداریم و احتیاج به راهنمایی شما بزرگواران داریم
تشکر از بابت سایت خوب و زحمات شما عزیزان.

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام ابتدایا باید استعلام بگیرید ببینی سند رسمی دارد یا خیر

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام.با مشخصات سجلی فروشنده از شورای حل اختلاف درخواست انحصاروراثت کنید با معرفی ورثه تقاضای الزام به تنظیم سند بدهید.سپاس