مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان و صاحب خانه فوت شده

با سلام وقت بخیر همسرم یک واحد آپارتمان پیش فروش 2سال و نیم پیش خرید 18 ماه قرارتحویل بوده که نصفه ساخته شده صاحب خانه فوت شد و الان خانم دوم ایشان برای مهریه400سکه اقدام کردند ..سند خانه فعلا به نام ما نیست(اگر اموال توقیف بشود یا وراث بیان ما چه مدارک اقدامی کنیم چه کار باید انجام بدهیم برای تحویل آپارتمان با تشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به انجام تعهد به طرفیت وراث مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مالک آپارتمان محسوب خواهید شد
شما باید دادخواست الزام به طرفیت ورثه اقامه نمایید
و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

امول توقیفی ربطی به قرارداد شما نداشته و وراث متوفی ملزم به اجرای تعهدات مورث خود هستند و به زبان ساده‌تر اینکه ملک شما به قوت خود باقیست نگران نباشید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مدارک مالکیت و قراردادتان را ارایه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به قراردادی که دارید شما مالک هستید و می‌بایست دادخواست الزام به طرفیت وراث ثبت نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شما باید دادخواست اثبات مالکیت و پیش خرید آپارتمان و اعتراض ثالث تقدیم دادگاه نمایید و البته اگر از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید بهتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر توقیف کردند شما باید اعتراض ثالث اجرای و اثبات بیع انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مفاد قرارداد حایز اهمیت است
وفق آن باید عمل شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راه های مختلفی متصور است بهتر است تماس بگیرید