مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه مادر مبنی بر تعیین قیم برای فرزند بیمارش

سلام و احترام. مادر بنده تصمیم دارد تا در قید حیات است وصیت نامه اش را در محضر بنویسد و ما یک برادر داریم که ایشان از نظر روحی و روانی، معلول بهزیستی میباشد و چند بار در تیمارستان بستری شده است ولی حکم حجر ندارد. مادرم میخواهد بنده را به عنوان قیم برادرم در وصیت نامه معرفی کند ضمن اینکه قیم پدر محجورم نیز در حال حاضر هستم و اکنون سوال این است که مادر میتواند چنین متنی وصیت کند یا اینکه دادگاه تعیین می کند که چه کسی حضانت یا قیومیت را به عهده بگیرد؟ (یک خواهر و یک برادر دیگر هم داریم). مادر منزلی دارد که میخواهد پس از فوت در اختیار فرزند بیمار و بنده (به شرط اینکه از بیمار مواظبت کنم) قرار بدهد و سایر بچه ها حق فروش نداشته باشند تا زمانی که بیمار در قید حیات است. ممنون میشم اگر زود تر پاسخ دهید.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بهتر هست از طریق دادسرای امور سرپرستی حکم حجر برادر را بگیرید و بعد تعیین قیم شود.