مشاوره حقوقی رایگان - طرح مستمری برای دارندگان کارت معلولیت ضعیف

با سلام.
بیمار دارای کارت معلولیت ضعیف با داشتن بیماری ام اس از بهزیستی و هیچ استفاده ای از کارت نکرده.
درحال حاضر دارای شرایط جسمانی سخت حرکتی با کمک واکر و ویلچر می باشد. همچنین شکستگی پا و امراض دیگر.
دارای هیچ نوع درامدی نمی باشد و دارای هزینه های سنگین درمان بالا است.
ایا شامل گرفتن حق مستمری و یا مزایای دیگر میباشد.بهزیستی منطقه یوسف اباد کارت گرفته.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

به بهزیستی وکمیته امدادمراجعه کنید