مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتورسیکلت بدون گواهینامه

من با یه موتوری که گواهینامه نداره تصادف کردم آیا نداشتن گواهینامش اونو مقصر میکنه؟

پاسخ ها :

سعید تقی لو

سعید تقی لو :

سلام نداشتن گواهینامه دلیل مقصربودن درتصادف نیست فقط جریمه داره

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
در درجه تقصیر موثر است
هرگونه بی احتیاطی یابی مبالاتی دررانندگی یا عدم رعایت قوانین راهنمایی ورانندگی تقصیر می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید