مشاوره حقوقی رایگان - راجبه پیامک

امروز همچین پیامکی به گوشیم اومده
اما نمیدونم منظورش چیه
شكوائيه شماره .............. ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شوراي حل اختلاف شماره 14 شهرستان سيرجان ارجاع و با شماره پرونده ............ و رمز شخصي ...... ثبت گرديد
میشه راهنماییم کنید؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

یا از یک نفر شکایت کردی یا یک نفر از شما شکایت کرده و دادستان فعلا پرونده را جهت مصالحه به شورای حل اختلاف ارسال کرده. جهت مشاوره حقوقی سریعتر و مستقیم با بنده میتوانید به این صفحه مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir