مشاوره حقوقی رایگان - پیامک شکواییه

با سلام. امروز برا این پیامک آمده آیا درسته شهروند گرامی ... شکواییه شما در ساعت 07:57 روز 1401/11/20 در کلانتری 148 انقلاب اسلامی ثبت و به دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 6 تهران ارسال گردید. شکواییه در انتظار دستور مقام قضایی می باشد. کد رهگیری جهت پیگیری از دادسرا: ............

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شکواییه در دادسرای محترم تعیین شعبه می شود

و سپس دادسرای محترم به ضابط قضایی دستور قضایی می دهد

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام، کلیه پیام‌ هایی‌ که از سرشماره ADLIRAN دریافت بشه درست می باشد و همچنین توجه داشته باشید اگر در متن پیامک لینک قید گرديده باشد به هیچ عنوان وارد آن لینک نشوید.لینک مورد تایید سامانه خدمات الکترونیک قضایی صرفا آدرس adliran.ir می باشد.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

دادسرا یا پرونده رو ارجاع میده به یکی از شعبات میده یا به ضابط قضایی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که پیامک مذبور از طریق سرشماره عدل ایران ارسال شده است باشد صحیح است ، کمی تامل بفرمایید تا ابلاغیه بعدی ارسال شود یا با مراجعه حضوری به شعبه مربوطه موضوع را پیگیری نمائید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از طریق ADLIRAN آمده درسته اگرنه کلاهبرداریه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر از سر شماره ADLIRAN آمده ، درست است. اگر متهم هستید منتظر ابلاغیه های بعدی باشید.
اگر شاکی هستید برای پیگیری پرونده به دادسرا مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این پیام با سر شماره انگلیسی عدل ایران امده صحیح است در غیر این صورت اگر در پیام لینکی آمده، اصلا واردش نشوید و حضورا از کلانتری و ضعبه مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پیام‌ هایی‌ که از سرشماره ADLIRAN دریافت بشه درست می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از سرشماره عدل ایران آمده درست است از طریق ثنای خود پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به دادسرا مراجعه نمایید ممکن است کلاهبرداری باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاکی هستید حضورا پیگیری کنید.
و اگر از شما شکایت شده منتظر ابلاغ باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که از سرشماره عدل ایران ارسال شده و همچنین میتوانید حضوری پیگیری کنید یا منتظر ابلاغ های بعدی شوید

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام کاربر گرامی ، اگر از سامانه عدل ایران ADLIRAN ارسال شده است پیگیری کنید در غیر اینصورت ممکن است کلاهبرداری باشد و وارد لینک نشوید .

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام مراقب کلاهبرداری باشید از سامانه هایی که بجز عدل ایران ارسال شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر می دانید که شکواییه ایی مطرح کرده اید پیام درست به شما ارسال شده .

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما شکایت شما در شعبه ثبت شده که مجدد پیام برای حضور شما ارسال میگردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام کد رهگیری اگر دارد به کلانتری محل مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها به پیامک هایی که با سرشماره عدلیران می باشند توجه شود.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

هرپیامکی که ازسرشماره عدلیران بیاددرسته بقیه کلاهبرداری

سعید مختاری

جناب آقای سعید مختاری :

سلام
پیامک های ارسالی از سمت قوه قضاییه صرفا با سر شماره ADLIRAN برای شما ارسال می شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از سامانه خدمات الکترونیک قضایی صرفا آدرس adliran.ir می باشد.
با مراجعه به ثنای قضایی خود یا مراجعه حضوری به کلانتری 148 یا دادسرای ناحیه 6 تهران
از وضعیت پرونده مطلع شوید.

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

چک بفرمائید از مرجع مربوطه ارسال شده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت شما به دادسرای مربوطه ارجاع گردیده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام
در صورتی که پیامک مذبور از طریق سرشماره عدل ایران ارسال شده است باشد صحیح است

مینا احمدی

مینا احمدی :

بايد منتظر ابلاغ از طرف شعبه باشيد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله شکایت شما ارجاع شده است و باید منتظر دستور مقام قضایی باشید برای پیگیری شکایت

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز قطعا صحیح هستش و چنانچه میخواید بدونید که موضوع شکواییه چی هستش ازبا ارائه اون شماره ای که در داخل پیامک نوشته شده حضورا هم از طریق کلانتری و هم معاونت ارجاع دادسرا میشه پیگیری

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر با سر شماره لاتین عدلیران می باشد، بله

یک وکیل

پیام های قوه قضاییه از طریق سرشماره عدل ایران ارسال خواهد شد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بله ولی هیچ لینکی را از شماره های شخصی تایید نکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه از سر شماره ADLIRAN آمده باشد و شکایتی طرح نموده باشید منتظر باشید در غیر این صورت کلاهبرداری است.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

ارسال پیامک مربوط به پرونده قضایی تنها ازطریق سامانه عدل ایران صحیح میباشد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

به دلیل طرح پرونده وشکایت که داشتید پرونده به کلانتری ارجاع شده

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

اگر از adliran ارسال شده درست است