مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی تجدید نظر دیوان

رای قطعی تجدید نظر دیوان عدالت را گرفتم ولی اداره کل آموزش و پرورش کرمان اجرا نمیکند و میگویند دیوان اشتباه کرده. الان بعد از گذشت چندین ماه موفق به اجرا نشده اند. لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

محمد اسماعیل پور

جناب آقای محمد اسماعیل پور :

اگه انجام نمیدن میتوند از طریق دادسرا اعلام جرم بکنید و شکایت کیفری برابر مواد 576 و 577 قانون مجازات اسلامی و ماده 8 قانون آیین دادرسی مدنی مطرح کنید