مشاوره حقوقی رایگان - نظریه کارشناسی در خصوص غرامت و مدرک تحصیلی جانبازان ناجا و ثبت جانبازی در بنیاد

با سلام و عرض ادب اینجانب از پرسنل ناجا که در چهارشنبه سوری سال 1397 از ناحیه ی گوش چپ به علت پرتاب ترقه های دستی مقداری از شنوایی خود را از دست داده و به علت پرتاب سنگ و شیشه و اشیاء گوناگون منجر به ضربه خوردن پای چپ و مصدومیت شده و درمان اینجانب با توجه به شرایط آن موقع سرپایی بوده و از ناحیه پای چپ درد شدیدی داشته و سه ماه بعد از حادثه عکس ام ار ای گرفته و اعلام کردند که رباط صلیبی و مینیسک شما پاره میباشد و در سال 1399 منجر به عمل جراحی از ناحیه ی پای چپ شده و حال در کمیسیون 140 نیز رای به جانبازی برای گوش چپ به اینجانب داده و اعلام کردند که بخاطر نداشتن عکس ام ار ای زمان حادثه چیزی بخاطر پای چپ به شما تعلق نمیگیرد و چندین بار اعتراض زدم و هر دفعه یک حرف به اینجانب زدند و حتی یک بار گفتن چون شما قبلا همین پای چپ را در سال 1394 رباط صلیبی و مینیسک پاره شده و عمل کردین و غرامتش را گرفتین دیگر غرامتی به شما تعلق نمیگیرد و من از بعضی از دوستان سوال کردم که دیوان شکایت کنم و فقط یک جمله گفتن بخاطر اینکه شورای پزشکی رای داده فایده ای ندارد و من مانده ام در این خصوص چیکار کنم؟ و سوال دیگرم نیز این است اینجانب که در ناجا و در سال 1397 جانباز شده ام و مدرک اینجانب کارشناسی را در سال 1396 نیز به اتمام رسیده است میتوانم در داخل سازمان اعمالش کنم و یا نه، چون بعضی از دوستان گفتن باید جانباز بنیاد بشی و بعد نامه از بنیاد بیاری تا اعمالش کنند و من جانباز ناجا و اعمال مدرک تحصیلی در ناجا میخواهم اعمال شود و درون سازمانی هست چه ربطی به بنیاد داره اگه در این خصوص هم راهنمایی و کمکمون کنید ممنون میشم و سوال آخر من که در ناجا جانباز شدم و فرم بالینی نداشته و در چهارشنبه سوری ماموریت اینجانب بوده آیا اگر اقدام کنم برای جانبازی در بنیاد به اینجانب تعلق میگیرد و یا نه و اگر تعلق بگیر چقدر طول میکشد؟ سپاسگذار میشم از راهنمایی های درست و صحیح شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد لذا می توانید از طریق واتس اپ با بنده در ارتباط باشید و با پرداخت هزینه مشاوره از خدمات مشاوره ای استفاده نمایید.