مشاوره حقوقی رایگان - از وکلای محترم خواهشمندم به سوال بنده جواب بدهند جوابی تا کنون دریافت نکردم

با عرض سلام وخسته نباشید وکلای محترم و همکارانتان بنده از پرسنل از ناجا هستم توی درگیری بنابه اظهارت پزشک محترم بعلت موج انفجار دچار کاهش شنوایی هر دو گوش در فرکانس های بالا شدم و در ادامه فرمودند درمیدان تیر و تیراندازی منع شوند چند درصد جانبازی واسم تعلق میگیرد خواهش میکنم راهنمایی ام کنید. ممنون میشم

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام و احترام موضوع دارای ضوابط خاص است به ارگان مربوطه مراجعه شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تعیین درصد آن توسط �رشناس مربوطه ارزیابی می‌شود و وکلای دادگستری امکان تخمین این موضوع را ندارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای بررسی جانبازی شما ، باید
پرونده شما در کمیسیون بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می فرمایید در سوال وکیل خوب بزرگوار این سوال شمت پزشکی و در حیطه وظایف کمسیون پزشکی است نه حقوقی