مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اعتراض به رای قطعی تعزیرات

سال 95 جهت خرید با 5 خانواده عازم منطقه آزاد ماکو شدیم در حدود 3 میلیون تومن خرید کردیم هر نفری 600 ت متاسفانه داخل شهر پلیس ما رو دستیگر پرونده تشکیل محکوم به 5 میلیون جریمه همان لحظه بنده کل جریمه رو پرداخت نمودم بعدا به حکم صادره اعتراض کردم که تجدید نظر تقاضای استعلام نمود که بنده فاکتور خرید و برگ سبز ارائه کردم و گمرگ و بازراچه تایید کردن جنس قاچاق نیس فاکتور و اوراق ُسبز را تایید کردن باز تجدید نظر اعلام کرد مدرک جدیدی ارایه نشده حکم را تایید کرد ایا میتوانم به رای قطعی مجدادا اعتراض کنم کجا باید اعتراض کنم؟ ممنونم مرسی

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر مدرک جدید نشان بدهد ...قاچاق نیست
اولا مدارکتان را به وکیلی ارایه و با راهنمایی ایشان اعاده دادرسی بفرمایید