مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف ارث

اگر اقایی که در ایران زندگی میکند و قبلا در امریکا ازدواج کرده و صاحب 2 فرزند از یک خانم امریکایی شده باشد و بعد بیاید در ایران ازدواج کند و صاحب یک فرزند از ازدواج دومش شده باشد و این اقا بنا به دلایلی با 2 فرزند خود که در امریکا هستند هیچ ارتباطی ندارد و محل زندگی انها را هم نمی داند حال اگر این اقا خدای ناکرده فوت کند با توجه به اینکه فرزند سوم که حاصل ازدواج در ایران است فرزندان قبلی پدرش را که در امریکا هستند نمی شناسد و جایشان را هم نمی داند این فرزند سوم چگونه میتواند با توجه به عدم نبود فرزندان قبلی پدرش به سهم خود از ارث دست یابد با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

تحقق ارث منوط به فوت است و تا زمانیکه پدر شما زنده هستند شما هیچ دخالتی نمی توانید در اموال آنها بکنید مگر اینکه در زمان حیات کل اموال رو به شما انتقال بدن که در اینصورت بعد فوت اموالی باقی نمیمونه که دو فرزند دیگرشان هم ادعایی داشته باشن .ولی اگه بعد از فوت اموالی به اسمشان باشد تمام کسانی که در زمان فوت ایشان وارث هستند در اموال سهیم خواهند بود و شما فقط نسبت به سهم خودتان میتوانید تقسیم ماترک کنید