مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف ارث

اگر فردی که در ایران زندگی میکند دسترسی به برادر و خواهر ناتنی خود که در خارج مقیم هستند نداشته باشد و مکان انها را نداند تکلیف ارثی که از پدر می رسد چگونه خواهد بود منظورم این است که وقتی انها حضور ندارند چگونه این شخص میتواند ملکی را بفروشد تا به سهم خود دست یابد ایا این کار از طریق دادگاه امکان پذیر است چون هر چیزی را بخواهد بفروشد باید تمام وراث حاضر باشند و با توجه به عدم دسترسی به انها ایا با امکان اینکه سهم انها در صندوق دولت گذاشته شود این شخص میتواند به سهم خودش هر چه که باشد دست یابد ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شما میتوانید با تقدیم دادخواست تقسیم ترکه ،فروش ماترک متوفی را درخواست کنید و دادگاه سهم هریک از ورثه را که حضور نداشته باشند در صندوق سپرده دادگستری تودیع میکند تا هرزمان که مراجعه کنند به آنها تحویل دهد.
موفق باشید