مشاوره حقوقی رایگان - شکایت قضایی در خصوص ماترک ارث

عرض سلام و خسته نباشید.
به علت عدم توافق درخواست ماترک داده ام و باتوجه به اینکه تعداد وراث 8نفر میباشد, 2نفر از وراث مجهول المکان و بدون آدرس میباشند و پرونده ما به علت نداشتن آدرس این 2 نفر نقص پرونده اعلام شده است.
لطفا راهنمایی های لازم را به عمل بیاورید.
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

براي مجهول الامكانيها از طريق دادگاه ، احضاريه موضوع وقت رسيدگي در يكي از روزنامه هاي كثير الانتشار منتشر مي شود