مشاوره حقوقی رایگان - استناد به دعوای مختومه

با سلام. اگر بخواهیم دعوای حقوقی مطرح کنیم و در آن نیاز به استناد به پرونده ای باشد که در مورد آن حکم صادر و اجرا شده ولی شماره پرونده یا مشخصات طرفین پرونده را نداریم . چگونه میتوان به آن پرونده استناد کنیم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام استناد به اعتبار امر مختومه در دعاوی مستلزم اینه که دعوی پیشین دارای وحدت اصحاب ، وحدت موضوع و وحدت سبب باشه که چنانچه این موارد نباشه پذیرفته نیست یعنی اگر شما قبلن با شخص یا اشخاص مخاطب دعواتون در دادگاه پرونده نداشتید پس نمی تونید استناد به امر مختومه کنید ،