مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تعهدات

یک اپارتمان خریدم ولی فروشنده به تعهدات خود عمل نکرده و اقساط بندی نکرده که جریمه بر عهده ی فروشنده است و بعد از 6ماه من فروختم پشت قولنامه الان رای دادگاه بر علیه کیست ؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، وفق قانون به مجرد عقد قرارداد فروش ، خریدار مالک مال و فروشنده مالک مبلغ میشه ، به نظر می رسه که شما قسمتی از مبلغ رو قسطی کردید که در اینصورت فروشنده اگر شرطی در قرارداد برای فسخ تنظیم نکرده باشه فقط می تونه از دادگاه الزام شما رو به پرداخت مابقی ثمن‌ معامله بخواد و شما نیز اگر در قرارداد شرطی مبنی بر عدم انتقال به غیر تا پایان اقساط نذاشته باشید می تونید ملک رو بفروشید به هر حال باید مابقی مبلغ قرارداد رو یا شما یا خریدار جدید اگر توافق کردید پرداخت کنه