مشاوره حقوقی رایگان - اجاره معوق

سلام و احترام
اجاره نامه اینجانب با مستأجرم آبانماه پارسال به پایان رسید ولی ایشان از تخلیه خودداری کرد، دادخواستی مبنی بر صدور حکم تخلیه به شورای حل اختلاف ارائه کردم و رهن اجاره نامه را به حساب دادگستری واریز نمودم که علیرغم صدور حکم تخلیه از سوی قاضی، بدلیل شرایط کرونا دستور تخلیه صادر نگردید.
حال مستأجر پس از اینکه سه ماه اجاره را واریز نکرده، بدون اطلاع ملک را تخلیه نموده و پول رهن را از دادگاه دریافت کرده و کلید را به شورای حل اختلاف تحویل داده.
آیا عمل دادگاه در پرداخت پول رهن به ایشان قانونی بوده و اقدام بعدی من برای جبران خسارت و دریافت اجاره معوق و وصول قبوض و شارژ پرداخت نشده چه می باشد؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شما میبایست دادخواست مطالبه اجور معوقه را قبل از تخلیه طرح میکردین و به شعبه مربوطه اطلاع میدادین که وجه رهن شما تا صدور رای توقیف بماند